Om SeaBird Designs AS

SeaBird Designs of Norway er Norges og Nord-Europas ledende kajakkprodusent.

Selskapet ble grunnlagt i 2006 i Norge av Len Ystmark og selger i dag kajakker og padleårer i mer enn 30 land.

Du kan se SeaBird Designs internationale priser/forhandlere på www.seabirddesigns.com.

SeaBird Designs kajakk fabrikk i Estland er 100% eid av SeaBird Designs og blir ledet av Nordmannen Len Ystmark og Aljona Ystmark.

Kajakkene selges uten fordyrende mellomledd, og derfor til svært gunstige priser. Kajakkene fra SeaBird Designs of Norway er Norges mest solgte kajakker de siste 8 årene.

Totalt produserer vi 40 unike og ulike kajakkmodeller fordelt på 5 kategorier/bruksområder: Havkajakk, Grønlandskajakk, Fitnesskajakk, Surfski og Rekreasjonskajakk/Fiske.

Du kan også kjøpe våre kajakker og padleårer via nettsiden vår, eller pr epost. Vi har inngått svært gode fraktavtaler og besørger rask, rimelig og trygg transport til ønsket adresse.

Det står seriøs forskning og store navn bak produksjonen av kajakkene og padleårene fra SeaBird Designs of Norway. Produksjonen skjer høyteknologisk, råstoffene som benyttes er av beste kvalitet.

Vi er stolte av designerne våre – Ingvar Ankervik, Rob Feloy, Bjørn Thomasson og team SeaBird Designs of Norway er blant verdens ledende innen kajakkdesign, og høster stor internasjonal anerkjennelse med flere testvinnere og Award for årets kajakk.

Vår Director of Technology and Manufacturing, amerikanske Dave Krüger, er et annet viktig navn. Han har mer enn 20 års erfaring fra de største kajakkprodusentene i USA. Hans verdifulle kompetanse innen produksjon har bidratt til å heve kvaliteten på våre kajakker og padleårer ytterligere.

Målet vårt er å levere kajakker og årer i topp kvalitet til markedets beste priser. Og ikke minst, opprettholde den gode kundeservicen som er vårt varemerke.

DE TRE HOVEDPUNKTENE I SEABIRD DESIGNS FORRETNINGSFILOSOFIER:
INNOVASJON – vi skal kontinuerlig kunne tilby våre kunder innoativ teknologi, nye modeller og nye design.
KVALITET – vi skal arbeide dedikert for at hver eneste kajakk vi produserer, og aktivitet vi arrangerer, har absolutt høyeste kvalitet.
VALUTA FOR PENGENE – vår forretningsfilosofi er å tilby våre kunder valuta for pengene. Vi er på konstant jakt etter måter å minimere kostnadene og optimalisere kvaliteten.